info@tebrugge.nl
Tel: 050 85 38 232
Facebook

Over ons

Tebrugge is een cateringbedrijf met een lunch cafe/restaurant.

Wij zijn vijf dagen in de week open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 14.30 uur, zaterdag vanaf 11.30 uur tot 16.00 uur open en hebben in ons lunchrestaurant circa 40 zitplekken op de boven- en benedenverdieping daarnaast hebben we ook nog een klein dakterras met 20 zitplekken. Wij cateren met veel plezier voor uiteenlopende cateringen op alle dagen van de week. Voor elke gelegenheid en ieder budget en maken wij uw catering graag op maat voor de juiste prijs en kwaliteit.

 

Tebrugge staat voor vers, home made en duurzaam. Daarmee onderscheiden wij ons van de massacateraars. Wij verzorgen zowel koude en warme lunches, warme maaltijden, uitgebreide buffetten, diners, borrels, bruiloften als complete feesten voor bedrijven en particulieren.

 

De kans dat je ooit iets van ons geproefd hebt in Groningen en omstreken is zeer groot. Zo cateren we voor diverse grote bedrijven zoals de Gemeente Groningen, Brunel, Hefpunt, Anker verzekeringen , Nom, Bdo, Duo, Caraad, viemer en vele meer. Voor bijvoorbeeld een oratie of promotie werken samen met verschillende leuke locaties in Groningen, waaronder andere  de a-Kerk en de hunze hier verzorgen wij graag uw catering. Voor kleine gezelschappen ( tot 40 personen) kunt u natuurlijk ook bij ons aan de a-weg 8 terecht.

 

Loop gerust even binnen en stel uw vraag , doordeweeks in de loop van de ochtend zijn wij meestal wel aanwezig. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om uw catering te bespreken of  kunt u het contactformulier invullen zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden via email. Annuleringen kunnen kosteloos tot 48 uur van te voren worden doorgegeven via telefonisch contact.

Meer weten? Neem direct contact met ons op